4 Ekim 2012 Perşembe

Makyaj Tüyoları

Makyaj Tüyoları

İnsanlıkla var olan makyajın estetik kaygısından ileri geldiği düşünülür.Doğru yada yanlış hepimiz makyaj yapar ve kendimizi daha iyi hissederiz.Ancak yapılan makyajın yüzümüze,giysilerimize ve gideceğimiz ortama uyum sağlaması gerekir.Peki bunu nasıl sağlıycazzz??? İşte 10.000 puanlık hayatımızın sorusu :))









Gece yada gündüz makyajı ibaresi tamamen ışıkla alakalıdır.Yani gündüz de gün ışığı girmeyen mekanlara gece makyajı yapılarak gidilebilir (örn: penceresi olmayan nikah ve düğün salonları).

1. Makyaj bazı kalıcı makyajın olmazsa olmazıdır.Hiç olmazsa ince sürülmüş bir kat fondöten kullanmalısınız.Fondötenin teninize uygunluğunu çenenizde test edin bilek yada el size doğru bir sonuç vermez.Ayrıca gün ışığında denemelisiniz aydınlatmalarda doğal duran fondöten gün ışığında plastik br grüntü verebilir.


2.Bu aşamada her zaman gözlerden başlamalısınız.Dumanlı yapmak her zman etkilidir. Önce resimdeki gibi üst göz kapağına ve alta kalemimizi çekiyoruz sonra da fırçayla olduğu yre aynı hizadan yayıyoruz.dumanlı göz makyajı genelde siyah ve fümeyle daha etkili olur.

3.gözde etkili bir bakış yakaladıktan sonra gerisini koyverin gitsin :)) şaka şaka...

Hiç yorum yok: